Wednesday, June 29, 2016

Review: A Perfect Ten

|
A Perfect Ten

My rating: 5 of 5 stars

5+++++

OMG. Aku suka bangetttt yang iniiiiiiiiiii xD suka suka suka suka bangeeeeetttttt. Akhirnyaaaaaa.... setelah bertahan di kelima buku Linda Kage untuk seri forbidden, setelah dari kemarin bertanya-tanya kapan yaaaa kasih bintang 5 untuk seri ini.... akhirnyaaaaa.... ada jugaa tanpa berpikir banyak!!!

Ten.Ten.Ten.Ten.

Seriously, aku baru liat dia di buku kedua, dan emang siiiih disitu udah kelihatan how asshole he was. Jujur, aku kesel banget liat tingkahnya dan sering kepikiran, orang kayak dia harus dikasih heroin macam apa ya yang cocok? Tapi emang nggak kepikiran, dibuku kedua aku lagi menikmati kisahnya Noel dan Aspen. Anyway, disitu udah ada clue juga sih bakal sama siapa dia. Tapi tetep aja, Caroline disini masih berperan sebagai adik yang suka ngeribetin kakaknya, agak cute aja sih pas dia digendong kakaknya keluar kamar trus untuk pertama kalinya ketemu sama Ten. Disitu kelihatan untuk pertama kalinya Ten bakalan sama Caroline dan sebaliknya.

Tuesday, June 21, 2016

Review: Forever Too Far

|
Forever Too Far

My rating: 5 of 5 stars

just finished this series and I should say, it finally worth my time reading this one.

I can say that I love this Couple, Rush and Blaire.

Actually I don't belong the series with same main character over the three books after I reading guilt hunter series or night huntress series. I don't know, maybe because they were about paranormal romance. But I like this series, or maybe I just like series in young adult or new adult genre which is about this present time in setting (I don't have many reference actually). I like fifty shades, all three books make me satisfied not for sex but because I can see the character building from nothing to something, from stranger to married couple, and actually I like the main conflict around the characters. Though I'm not sure about this one. I don't really looking forward for another series with same character, and after I read the first book from this series actually I don't really interest to continue. Anyway, I'm here in the third book and I love it.